Přihlásit / Registrovat
Nejprodávanější

Taiwanský polozelený čaj Formosa Jin Xuan Milk Oolong 75 g

Taiwanský polozelený čaj Formosa Jin Xuan MilkOolong, známý jako Mléčný Oolong, 75 g

Kód produktu 10011200
Záruka 24 měsíců
Dostupnost: Není skladem

?

Kdy se ze zboží můžu radovat?

Rádi Vám poradíme!

+420 533 534 202
Po - Pá 8,00 - 12,00 hod 13,00 - 17,00 hod

Popis výrobku

Jin Xuan oolong a Jade oolong byly objeveny v roce 1981 organizací "Tea research and extension station". V tu dobu prováděla TRES experimenty a požádala jednoho farmáře, aby ho pro ně pěstoval. Farmář byl zvědavý, tak začal pěstovat tento čaj bez povolení TRES ve větším množství a zkoušel jej nabídnout lidem. Když se lidé pak napili, ptali se. Co je to za čaj? Farmář ale nevěděl o čaji nic a tak nebyl schopen odpovědět. Jedná se o zcela vyjímečný Oolong k opakovanému dlouhodobému louhování.

Barva po uvaření: žluto-zlatá.
Vůně, příchuť: máslová, lehce sladká.
Pachuť: příjemná, dlouho trvající.
Země původu: Nantou, Taiwan
Skupina: Jin Xuan (Milk Oolong), lehce pražený, ručně sbíraný Oolong.

Doporučená příprava 0,5l čaje:
1.zalití: 5-6g čaje zalít cca 75°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.
2.zalití: 5-8g čaje zalít cca 85°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.
3.zalití: 5-8g čaje zalít cca 95°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.

Parametry výrobku

Druh polozelený čaj
Země původu Taiwan
Hmotnost [g] 75

Mohlo by se vám také líbit

Náramek penízkový s prstýnkem V.

79 

Penízkový náramek s prstýnkem určený na břišní tanec, barva ocelová

Nejprodávanější
Skladem

Tričko dámské SURE Baby Ganesh L zelená

304 

Dámské bavlněné tričko s potiskem SURE Baby Ganesh v zelené barvě, velikost L

Novinka
Nejprodávanější
Skladem

Čajová souprava Oanh

891 

Keramický čajový set z Vietnamu Oanh

Nejprodávanější
Skladem

Soška kámen Buddha Touching svícen 18 cm bílá

629 

Ručně vyráběná kamenná soška Buddha Touching svícen 18 cm v bílé barvě

Nejprodávanější
Skladem
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.